Våra varumärken

Jag försöker hitta varumärken som inte alla har ,blandat med vad man känner igen och vill ha. Mycket med en tanke bakom och gärna fairtrade,mer än gärna ekologiskt och återvunnet .Samt att mycket är Svenskt och med Svenska Designer

 

PotteryJo grundades i december 2011 av Johanna Hampf med en idé om att producera och importera porslin och keramik från världens alla hörn.
Vi älskar nämligen måltiden och ser tallriken som minst lika viktig som maten du stoppar på den. Att vi är lika intresserade av keramiken som av inredning är en annan sak, att allt hänger ihop är vår filosofi.
www.potteryjo.com
 

... är ett svenskt varumärke, med "Unika smycken för unika sinnen".
 Designer är Marina Hedlund.
Kollektionen har en chic bohemisk touch och innehåller halsband med noggrant utvalda Buddha amuletter och vackra armband. De material som används är läder, trä och halvädelstenar såsom Jade, agat och turkos.
                                                    www.icondesignliving.se
 

The world of Bag-all är fylld av påsar! Vi gör stilrena förvaringspåsar och fodral för alla tillfällen. Våra kollektioner innehåller organiserings påsar, resepåsar, packpåsar, fodral, presentpåsar, vinpåsar, tvättpåsar, klädpåsar och mycket mer.. Helt enkelt, vi har en påse för allt!
Idén för alla våra produkter grundas i ett miljötänk som inte kompromissar med design, användbarhet och stil. Därför erbjuder Bag-all återanvändbara tygpåsar för alla tillfällen, så du aldrig behöver packa smutstvätt i en plastpåse, betala för en ICA kasse eller slösa tid på att slå in ett paket i presentpapper.

Klinta & Co består av tre olika varumärken, doftljus, doftpinnar och gåvoartiklar inom hudvård. Ekologiska och fria från tillsatser så massageljusen går att använda på huden.

Ceannis grundades för tio år sedan. Viljan om att skapa snygga, funktionella handväskor
i en skön asiatisk anda med europeisk touch.
www.ceannis.se

Vi skapar spännande kvalitetsprodukter. Kontinuerligt kommer vi med nya färger och former. Vi vill skapa ett tidsenligt koncept.
www.brukadesign.se
 

 startat som ett litet familjeföretag där tradition, nytänkande och uppfinningsrikedom i kombination gjort att företaget hela tiden växer sig större och bryter ny mark.
Traditionen förs kontinuerligt vidare till vår passionerade personal. I vårt kök tillverkar vi hantverksmässigt kolor, kolasås, marmelad och dressing, utan tillsatser och av högsta kvalitet.
För oss är det viktigt att man kan lita på det man äter och att smak, färg och form kommer från naturliga råvaror. För oss är inte en kola en kola, eller en marmelad bara en marmelad. Det är en himmelsk upplevelse!

DETTA ÄR CITRONELLES AGENTURER - UNIK DESIGN GILLAR VI
Vi på Citronelles Agenturer marknadsför och lyfter fram mönster och produkter från svenska designers som har en personlig touch och är unika i sitt slag.
Med lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning startade Katarina Edling Citronelles 2010 och det första samarbetet, som har pågått sedan start, blev med designer Emelie Ek som bland annat har gjort sig känd för sina unika mönster av hus och byggnader.

”Jänta ä ju fan tokig”
2006 sa gubbarna på Icas ljugarbänk ”Jänta ä ju fan tokig” när jag satte händerna i degen på fd vårdcentralen i lilla Junsele som vi hade byggt om till ett bageri.
Vi är ett småskaligt bageri mitt i Norrländska skogen som tillfredsställer alla skorpälskare och kakmonster med råge!
Mitt i byn ligger skorperian som varje dag släpper ifrån sig kaneldimmor och punschångor.
Kvalitet, smak, generositet & engagemang är vår röda tråd och vi älskar att slänga ner några extra nävar nötter och puffa på kanelförpackningen ett par gånger till för att krusa våra skorpätare lite extra.
Våra biceps kan skrämma vilken kotte som helst. Allt bakas omsorgsfullt för hand, frukter skrubbas & hackas, bär rensas och på hyllorna finns inga aromer eller essencer. Vi föredrar att skorpan smakar som den heter.

Vår vision är att Majas Cottage skall fungera som en inspirerande plattform för alla som älskar heminredning.
Med charmig liten gårdsbutik, lätthanterlig webbshop, en inspirerande blogg, härliga Events och ljuslyktor
som berör hoppas vi kunna leva upp till vår vision.
Vi vill gärna ha hjärta och själ med i vårt företag så därför är det inte svårt att säga att vår stora passion
i företaget är Majas Lyktor – egendesignade ljuslyktor som säljs till både privatpersoner och återförsäljare
med förmån till Barncancerfonden!.

I början på 2000-talet var utbudet av kort till blomsterbutiker ganska tråkigt i Sverige. Med detta i åtanke reste Sara Enzell ut i Europa och kom hem som agent åt ett tyskt kortföretag med ett stort utbud av fotokort. Där och då startade resan mot att kunna erbjuda vackra kort till blomsterbutiker, inredningsbutiker, museer och bokhandlare som söker det där lilla extra.
Sortimentet ökade fort med andra pappersvaror som anteckningsböcker, servetter och boxar. Kunderna blev fler och 2012 startade vår första egna kortproduktion med nytryck av bilder från gamla botaniska böcker. Det är dessa bilder som idag har satt sin prägel på stora delar av vår produktion. Sortimentet växer ständigt och idag designar och förpackar vi allt från posters och godis till servetter och tvålar. Vi är ständigt på jakt efter nya vackra bilder och nya produkter att applicera dessa på. Produktionen sker lokalt i Stockholm och vi strävar efter att all extern tillverkning ska ske i Sverige.

Kaffe och te från Svenska Rosteriet

Om oss
Edblad är ett svenskt varumärke med design för både dig och ditt hem. Bosatta i den svenska skärgården skapar formgivarna Hans och Cathrine Edblad smycken, kläder och inredning för medvetna kunder. Ett skapandebegär och passion för design driver paret framåt, ständigt inspirerade av hemmet med havsutsikt, resor i världen, möten med människor och mycket mer.
Edblad har sedan starten 2006 vuxit snabbt och finns idag representerade hos fler än 600 återförsäljare i ett tiotal länder. Utöver det har Edblad tio egna butiker och en egen restaurang. Med hänsyn till vår omvärld skapar Hans och Cathrine hållbara produkter, både när det gäller kvalitet och design. Hans och Cathrine designar även till förmån för olika organisationer, samtliga med fokus på utsatta barn och miljöfrågor
PERSONALITY
Kaffe provides the natural feminine woman with a modern Scandinavian style.
The collections consist of timeless classics with beautiful feminine details.
Our great fabrics, fits and versatile styles offer an effortless and refined look. 
 

Ninna Mandin är silversmed och formgivare med ateljé på Ven mitt i Öresund. Ninnas smycken är lekfulla med organiska former, gärna med inspiration och inlånade element från oväntat håll. 
Ninnas smycken är speciella men ändå lättillgängliga, unika och samtidigt diskreta, lyxiga och samtidigt att bära varje dag.

Norsk Design av snygga sjalar ,väskor samt Smycken som jämt hänger med i modet

Svenska Klippan med deras härliga plädar i alla möjliga färger och mönster .
Även deras vakra och praktiska brickor , kuddfodral
 

Ett designföretag som designar och producerar produkter att bära, att äta och att älska
- vackra och goda ting, helt enkelt.Vi producerar med omtanke för miljön, för människorna som arbetar med vår produktion samt för människorna som köper våra produkter. 
Vi baserar all vår produktion på de grundvärderingar som återfinns 
inom Fairtrade, ekologiskt och närproducerat. 

Ett danskt klädmärke med väldigt förmånliga priser och hög modegrad.
Kommer flera kollektioner om året som alltid är uppdaterad på vad som gäller

På PREPAIR strävar vi efter att skapa feminina kläder, som vi älskar att bära, med de senaste modetrenderna och detaljerna. Våra kläder är för kvinnor som vågar vara innovativa och annorlunda och vem är "FÖREDRUSTAD" att ha på sig moderna kläder med spetsiga detaljer.
 
Hög kvalitet är signifikant hos PREPAIR och vi kommer inte att äventyra våra kläder, därför arbetar vi med bästa möjliga material och ser till att våra leverantörer uppfyller våra höga krav.
 

Den moderna Mainstream-blousetiketten med originalen Elf. Blusen är en viktig nyckel. Viktigt är det eviga modebehovet för vår samling. Trender långt från monotona ytkoncept är roliga och väcker känslor. Individualitet är fokus. Letar du efter nya trender och ett modernt utseende? Då är du exakt rätt med oss ​​- få ditt personliga utseende.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.